Roadtrip 1.0

Hiii, hier is weer een nieuwe blog! Zoals je misschien door hebt zijn we nog niet helemaal up-to-date. De dagen zijn erg vol en druk hier en we merken dat het niet helemaal haalbaar is om dan ook een uitgebreide blog te schrijven. Daarom zullen we vanaf nu wat meer kortere verhaaltjes met foto’s delen. Voor ons fijner om te schrijven, voor jullie fijner om te lezen 😛

Dit weekend (21 okt) stond er een roadtrip gepland. Samen met vier andere stellen reden we naar Hilo, aan de andere kant van het eiland, om daar de omgeving te verkennen. Wij reden mee met Peyton en Noah in een cabrio, niet verkeerd! Onderweg zagen we, letterlijk, de andere kant van het eiland. Dit eiland heeft officieel namelijk acht van de dertien klimaatzones op aarde. We reden door dorre vlaktes waar vooral gras groeit en direct toen we over de top van de heuvel reden was alles weer prachtig groen en tropisch. De watervallen die we bezochten waren mooi, maar helaas waren dit druk bezochte plekken waar we niet konden zwemmen, daar moeten we dus nog een keer naar op zoek. Vervolgens zijn we doorgereden naar Hilo om met elkaar te lunchen, de Chinese tuin te bezoeken en nog even een duik te nemen in de oceaan. Op de terugweg reden dwars door de wolken en regen heen, om vervolgens aan te komen op de campus waar gewoon de zon schijnt. Dat lijkt hier bijna dagelijks te gebeuren, de regen die valt in de heuvels, maar langs de kust blijft het (gelukkig) vaak droog! Na een drukke zaterdag hebben we het op zondag rustig aan gedaan. Op schoonmaken en wassen na, want dat moet hier ook nog wel eens gebeuren…

#couplegoals

Deze week kregen we les van één van onze schoolleiders Ryan Philips. Een bekend gezicht voor de groep dus! Het onderwerp: ‘het karakter en de natuur van God’. Het doel van deze week is om een klein beetje meer te ontdekken van wie en hoe God eigenlijk is, want in het leren kennen van God kan je een leven lang bezig en zelfs dan ben je nog niet uitgeleerd. God is zo ontzettend veelzijdig. Je kan het vergelijken met een diamant en elke keer als je deze een klein stukje draait ontdek je weer een nieuwe kant van Hem!

Een filmpje wat ons ontzettend aansprak was ‘What the idea of holiness means in the Bible’ van The Bible Project. Absoluut een aanrader om te kijken. Zij maken ook filmpjes over bijbelboeken, aanrader om te kijken voor je een bijbelboek gaat lezen!

Tegelijkertijd leren we langzaam maar zeker ons Outreach team beter kennen. Met een team van tien in totaal reizen we in december naar Centraal-Azië om Gods woord en zijn liefde te verspreiden!

Hieronder nog wat foto’s van het bekendmaken van de locaties. We kregen een hint voor een locatie, hier stond iemand met een vliegticket. Ondertussen hadden ze het lokaal omgebouwd tot een vliegtuig. Als jouw kleur ticket op het scherm kwam dan moest je im het vliegtuig gaan zitten…..

Hint hint
Nadat we alle scholen hadden gecheckt, bleek het de speeltuin te zijn.
Ja we waren de laatste. 😆
Waaaaah